Autor: 021

Novi Sad
26.11.2019.
08:12
Svečana akademija "Prisajedinjenje - drugi vek", posvećena danu kada je pre 101 godinu Velika narodna skupština proglasila Prisajedinjenje Vojvodine Kraljevini Srbiji, održana je sinoć u Srpskom narodnom pozorištu.
  • Voja

    27.11.2019 09:35
    Taj dan
    Možda je to bio veliki dan za Srbiju, ali Vojvodina tu plaća cenu i danas.Tito je uspeo da podigne Vojvodinu na kratko i vrati joj prava koja joj pripadaju, ali ponovo su se pojavili dušebriznici sa fiks idejama.Danas Vojvodina plaća ceh za sve greške Beograda, a ima ih....
  • Sremac

    26.11.2019 13:24
    @ Nikola
    Upravo tako. Svaka cast na komentaru
  • Pavle

    26.11.2019 12:58
    Čestitam
    Al su nas prisajedinili svaka im čast. Koliko god loša bila politika-ekonomija-korupcija u Srbiji, plus kriminal itd, priznajem da je ono bilo pobeda a muzara se i dan danas muze.
  • Nikola

    26.11.2019 11:19
    Zdrav razum
    Ja bih rekao da je puštanje u rad Velikog Bačkog kanala a ne prisajedinjenje - koje je akcija praktično identična onoj što su albanci uradili na Kosovu. Zamislite sad opet se skupe nekakvi narodni prvaci i izglasaju nekakvo odjedinjenje. Taj akt bi imao istu snagu kao i ovaj slavljeni sa kraja velikog rata. I šta će BG da uradi? Dozvolio bi da mu muzara odšeta sama? Nema nama normalnog života dok Sava ne postane granica - moje lično mišljenje.
  • Izzy

    26.11.2019 09:58
    Ha ha
    To je najtuzniji dan!
  • Plus 384

    26.11.2019 08:59
    Mozda jeste najveci dan (ne i najsrecniji) ali do sada... Bice jedan jos vazniji datum ;)
  • Treneru...

    26.11.2019 08:53
    Sumorno...
    Covek je na izlaznim vratima
    Posvadjan sa svima ....
    “ ako uprava kluba misli “ mislim da je poruka juce stigla sta uprava kluba misli ....
  • ex chapman

    26.11.2019 08:42
    Plagijaaaat!
    Plagijaaaat, Plagijaaat... :D
    svima koji slave - cestitam :D
    stvarno bi trebalo da se slavi, kako je predlozio onaj buca iz 24 minuta!
    a sto se prisajedinjenja tice - pa sama zamena terminologije je dovoljna da opise gde smo i sta smo. ne tako davno pricalo se o UJEDINJENJU - kad su se Srbi i neki drugi narodi slobodnom voljom UJEDINILI sa Srbijom. sada je PRISAJEDNJENJE - bitna razlika. dakle nismo se mi ujedinili, nego smo bili nevoljko PRISAJEDINJENI! mnogim likovima sa obe strane, ovo se jako dopada - jedni ce reci "pa da, i jesu nas prisajedinili. da su nas stvarno pitali bilo bi drukcije"; a sa druge strane ce vikati "mi smo se borili i pobedili i nasim zrtvama smo MI vas oslobodili". e zato sto su Srbi takvi, zato im je tako. i bice im uvek tako! a svi oni Srbi kojima se ovo ne svidja, mogu slobodno da pakuju kofere i da traze svoje mesto negde drugde. jer takvim izrodima nema mesta medju "pravim Srbima"!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna